MUŞ BAROSU İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Tarih: 30.05.2019| Okunma Sayısı: 1164

MUŞ BAROSU İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Muş Barosu tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği düzenlendi.

Muş Barosu geleneksel iftar

yemeği programı Tarihi Murat köprüsünde yapıldı. Yemek, Baro Başkanı Av. A. Baki Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri, merkez ve ilçelerde görev yapan çok sayıda Avukat, Stajyer Avukatlar ile Baro çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Baroya kayıtlı avukatlar ve eşleri, geleneksel iftar yemeği ile birlikte güzel vakit geçirme imkanı bulduklarını ifade ettiler.

Muş Baro Başkanı Av. A. Baki Çelebi “Meslektaşlarımız ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldik” dedi.

İftar yemeğinden sonra gazetemize konuşan Çelebi, “Muş Barosu olarak her yıl meslektaşlarımız ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Bu yılda meslektaşlarımız ve aileleriyle iftar programımızda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Böyle organizasyonlar bizlerin birliğine ve beraberliğine katkı sağlamaktadır. Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. İftar yemeğimize yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.HABER49

<<<Temmuz 2022><<
Temmuz 2022