BÖLGE BARO BAŞKANLARI ŞENYAŞAR AİLESİNİN ADALET NÖBETİNE DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU.
Tarih: 7.06.2021| Okunma Sayısı: 206

Bölge Baro Başkanları ŞENYAŞAR Ailesinin Adalet Nöbetine Destek Ziyaretinde Bulundu

Bölge Baro Başkanları ŞENYAŞAR ailesinin Şanlıurfa Adliyesi önündeki adalet nöbetine katılarak destek ve dayanışma duygularını paylaştılar.

Destek ziyaretine, Baro Başkanımız Av. Kadir KARAÇELİK ve Yönetim Kurulu üyemiz Av. Sinan ÖZEN katılmışlardır.Diyarbakır, Batman, Van, Muş, Mardin, Tunceli, Şırnak, Şanlıurfa, Bingöl ve Kars Baro Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Baromuzu temsilen konuşan Baro Başkanımız Av. Kadir KARAÇELİK yaptığı açıklamada; eşini ve iki oğlunu kaybeden Emine ŞENYAŞAR ve oğlu Ferit ŞENYAŞAR’ı haklı ve onurlu adalet mücadelesinde Bölge Baroları olarak yalnız bırakmayacaklarını, hukuki sürecin takipçisi olacaklarını, gereken hukuki desteği ve dayanışmayı göstermeye devam edeceklerini ,Urfa Cumhuriyet Başsavcısı ile görüşmek istediklerini ancak başsavcı ile görüşemediklerini, ailenin adalet arayışına ortak olmak için geldiklerini belirterek etkin bir soruşturma ve kovuşturma sonucunda adalet sağlanana kadar ailenin yanında durmaya devam edeceklerini  belirtti.

<<<Eylül 2021><<
Eylül 2021